For tredje år i streg har vi valgt at sponsorere de Danske Hospitalsklovne. Må støtten komme til dem, som har allermest brug for det.

For at tydeliggøre over for kunder og samarbejdspartnere at vi er en pålidelig virksomhed, har vi valgt at anvende rating-systemet fra Bisnode (www.soliditet.dk). Ratingen live-opdateres og kan altid findes nederst på hjemmesiden, sammen med vores certificeringer og links til søstervirksomheder. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Mandag den 11. september fik vi besøg af Force Certification A/S i forbindelse med vores recertificering. Recertificeringen gik over alle forventninger og endte med nul afvigelser og tre forbedringsforslag. Med recertificeringen overgik vi samtidig til den nye risikobaserede kvalitetsledelsesstandard ISO 9001:2015.

 

Vi ønsker alle vores kunder, leverandører og andre relationer en Glædelig Jul og et Godt Nytår.
Samtidig vil vi gerne sige tak for et godt samarbejde i det forløbne år og ser frem til at dette fortsætter i 2017.

Med venlig hilsen/Best Regards
Pretec Danmark A/S 

Igen i år har vi valgt at støtte Danske Hospitals Klovne og deres arbejde for at skabe grin og godt humør, hvor behovet er størst!Vi har åbent mellem jul og nytår, men med begrænset bemanding.

 

Pretec indgik i foråret et samarbejde med Nevoga. Nevoga er kendetegnet ved at have et bredt udvalg af afstandsholdere til beton samt andet formtilbehør. 

Pretec har i August valgt at støtte Hjerneskadeforeningen.

I år har vi valgt at støtte Danske Hospitalsklovne. Med bidraget håber vi, at de kan fortsætte med at sprede grin og godt humør hvor behovet er størst!