Vi har i denne uge startet egenproduktion af korrugerede rør.

Læs mere her

Vi har netop taget hul på et nyt kapitel. Vi tager nu den anden halvdel af vore faciliteter i brug.

Læs mere her

For tredje år i streg har vi valgt at sponsorere de Danske Hospitalsklovne. Må støtten komme til dem, som har allermest brug for det.

For at tydeliggøre over for kunder og samarbejdspartnere at vi er en pålidelig virksomhed, har vi valgt at anvende rating-systemet fra Bisnode (www.soliditet.dk). Ratingen live-opdateres og kan altid findes nederst på hjemmesiden, sammen med vores certificeringer og links til søstervirksomheder. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Mandag den 11. september fik vi besøg af Force Certification A/S i forbindelse med vores recertificering. Recertificeringen gik over alle forventninger og endte med nul afvigelser og tre forbedringsforslag. Med recertificeringen overgik vi samtidig til den nye risikobaserede kvalitetsledelsesstandard ISO 9001:2015.